25 min       2 personen

Ingrediënten:

Topping

    • 200 gram bosbessen
    • 100ml water
    • 2 eetlepels ahornsiroop
    • Het sap van ¼ citroen
    • Vanille-extract

     

    • 50 gr Breakfast Blue
    • 2 eetlepels yoghurt
    • 30gr bosbessen

     

    Deeg:

    • 2 soeplepels melk
    • 2 eieren
    • 80 gram havermout
    • 1 theelepel bakpoeder
    • Vanille-extract
    • 100 gram yoghurt
    • 1 rijpe banaan

Bereiding:

  1. Mix alle deegingrediënten door elkaar in een blender.
  2. Laat het deeg 10min rusten en bak daarna de pannenkoeken in een lage pan met een scheutje kokosolie.
  3.  Voor de siroop: laat het water met de ahornsiroop, het citroensap, de bosbessen en het vanille-extract inkoken op een zacht vuurtje.
  4.  Stapel de pannenkoeken op een bord en verdeel de siroop eroverheen.
  5. Werk af met een beetje yoghurt en bosbessen en strooi onze heerlijke Breakfast Blue granola eroverheen.
0