Ingrediënten:

(12 stuks )

  • 2tl bakpoeder
  • 20 gram kokosmeel
  • 170 gram havermoutmeel
  • 1 rijpe banaan
  • 240 ml amandelmelk
  • 1 ei
  • 1 tl vanille-extract
  • 1 el. ahornsiroop
  • 60 ml koksolie
  • 50 gram pure chocolade

Granolatopping

  • 1 el magere platte kaas
  • 1 el ahornsiroop
  • 40 gram grumbles ( Havana Banana )

Bereiding:

  1. Meng de droge ingrediënten (bakpoeder, kokosmeel, havermoutmeel) in en kom.
  2.  Mix de natte ingrediënten (banaan, amandelmelk, ei, vanille-extract, ahornsiroop en kokosolie) met een staafmixer in een andere kom.
  3. Meng het droge mengsel onder het natte mengsel en laat 5 min. rusten.
  4. Voeg de gehakte pure chocolade toe en meng goed door.
  5.  Bak de wafels in een ingevet wafelijzer tot ze goudbruin zijn.
  6.  Verdeel de wafels op een bord.
  7. Schep er een eetlepel platte kaas overheen en overgiet met de ahornsiroop.
  8. Garneer met de gewenste granola!
0