Ingrediƫnten:

  • 125 gram boter
  • 165 gram suiker
  • 50 ml kokosmelk
  • 75 gram kokosrasp
  • 225 gram zelfrijzende bloem
  • 100 gram pure chocolade
  • 100 gram granola (Almonday)

Bereiding:

  1. Verwarm de oven voor op 180 graden.
  2. Mix de suiker en boter tot een gladde massa.
  3. Meng de kokosmelk en kokosrasp eronder door.
  4. Zeef de bloem en meng onder het kokosmengsel.
  5. Laat het deeg even opstijven in de koelkast.
  6. Rol het deeg uit en steek met kerstvormpjes de koekjes uit.
  7. Leg op een bakplaat en bak de koekjes 9 min. op 180 graden of tot ze goudbruin zien.
  8. Laat afkoelen op een rooster.
  9. Smelt ondertussen de chocolade au-bain-marie.
  10. Als de koekjes volledig zijn afgekoeld, smeer je met een borsteltje de chocolade over de helft van het koekje.
  11. Strooi er granola overheen en laat opstijven.
0